Introductie privacy beleid

muziekmixenmasteren is een website van Present Productions.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons en wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Wilt u meer weten over privacy rechten in het algemeen, ga dan naar de website van AVG (Autoriteit Persoonsgegevens) AVG is verantwoordelijk voor de handhaving van deze regels in Nederland .

Persoonsgegevens

Als u gebruik maakt van onze website laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Het kunnen anonieme statistieken zijn, persoonsgegevens, of zelfs betaalgegevens indien u iets bij ons koopt. Welke gegevens u achterlaat is afhankelijk van hoe u onze website gebruikt.

Wat doen wij met uw gegevens

Betalingsgegevens als facturen voor aankoop van een product of dienst zijn wij verplicht van de belastingdienst om 7 jaar te bewaren. u kunt de gegevens bij ons opvragen, en we zullen deze gegevens met u delen, maar wij mogen ze wettelijk binnen 7 jaar niet verwijderen.
Persoonsgegevens en IP adressen verkregen uit de communicatie via ons contactformulier, bewaren we in principe alleen zolang het nodig is om onze dienstverlening uit te voeren.
Anonieme statistieken, over uw surfgedrag op onze website gebruiken we om onze website te verbeteren en u een prettigere beleving te garanderen.

Aanpassen gegevens / uitschrijven communicatie

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Zo vindt u onderaan iedere mailing de mogelijkheid om uw inschrijving nieuwsbrief gegevens aan te passen of om u af te melden.

Onze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst).

We maken onderscheid in functionele en niet-functionele cookies. Functionele cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je producten in je winkelwagen blijven liggen, dat je online bankomgeving het doet of dat je youtube videos kan bekijken via de site. Naast functionele cookies plaatsen we ook standaard analytische cookies. Dit is een voorbeeld van een niet-functionele cookie. Hij is namelijk niet nodig voor het goed laten functioneren van de website. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. Pas wanneer je akkoord gaat met het plaatsen van cookies, plaatsen we ook een aantal andere niet-functionele cookies. Deze hebben allemaal verschillende doeleinden, maar stellen ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren. Zo gebruiken we cookies om op onze website online surveys te tonen, verbeteringen op onze website te testen, social media buttons te tonen of om relevante advertenties voor onze diensten te kunnen tonen op andere websites.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Hou er svp rekening mee dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Veiligheid

Present Productions draagt zorg voor een passende beveiliging van bestanden waarin persoons- en verkeersgegevens worden opgeslagen. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van Siteground, Rompslomp en Google Analytics.. Met iedere partij zijn duidelijke afspraken gemaakt in de vorm van een verwerkers overeenkomst overeenkomstig de AVG (GDPR) richtlijnen.
Alle informatie die verstuurd wordt via de websites van Present Productions en of via de Servers van de partner is versleuteld met een HTTPS / SSL certificaat.
Verder heeft Present Productions adequate maatregelen getroffen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

Gegevens voor derden

Wij zullen je gegevens niet ter beschikking stellen aan derden, tenzij daartoe aanleiding is en het ook in je eigen – gekozen – belang zal zijn. In dat geval zullen wij dat expliciet vermelden. Je hebt de mogelijkheid om je persoonsgegevens in te zien en bij eventuele onjuistheden te laten corrigeren, en indien niet in strijd met andere wetten je gegevens helemaal verwijderen van onze servers.

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Denk bijvoorbeeld aan Facebook, die zijn eigen privacy beleid hanteert en wiens privacy beleid je moet accepteren om gebruik te kunnen maken van het platform.

Vragen en verzoeken

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Indien je hierover opmerkingen of klachten hebt, dan kun je deze e-mailen naar: info@presentproductions.nl.