Muziek laten mixen door ervaren geluidstechnicus

Bij muziek mixen masteren laat je jouw muziek mixen en masteren door een ervaren en gediplomeerde technicus met ervaring in onder andere de volgende muziekstijlen:

 • Pop & Rock
 • Dance / Danceclassics
 • EDM
 • Funk & Soul
 • Hiphop & Rap
 • Volksmuziek / Nederlandstalig
 • Theater
 • Gospel
 • Jazz
 • En veel meer

Online muziek laten mixen

Online jouw muziek laten mixen bij muziek mixen masteren heeft meerdere voordelen:

 1. Je hebt 2 gratis revisie momenten waarbij je puntsgewijs doorgeeft wat je wilt laten veranderen aan de mix. Daarna kun je tegen een kleine vergoeding hiermee net zo lang door blijven gaan als je zelf wilt
 2. Het hoeft niet in één sessie afgemaakt te worden binnen een gestelde tijd. Je kunt namelijk rustig de tijd nemen om een mix te beoordelen en met de overige bandleden te overleggen. Haastige besluiten komen zo niet meer voor, wat het eindresultaat alleen maar ten goede komt.
 3. Muziek laten mixen online, betekent ook dat je tijdens het proces de mix op jouw eigen speakers beoordeelt. Dit is een groot pluspunt, want die speakers ken je goed.
 4. Er ontstaat geen onenigheid in de studio tussen bandleden. Je bepaalt samen op je gemak de wensen en mailt deze aan muziek mixen masteren door
 5. Het is in veel gevallen goedkoper dan zelf aanwezig zijn bij een mixage-sessie in een goede(!) geluidsstudio

Hoe werkt online mixage in de praktijk?

 1. Neem contact op via info@muziekmixenmasteren.nl om te overleggen over jouw project. Geef de wensen door en details over het project zoals het aantal sporen.
 2. lever alle sporen van jouw muziekproject los aan. (Zie op deze pagina tips hoe je in jouw software DAW de sporen los exporteert) Doe een export vanuit jouw software zonder actieve plugins. Dus laat alle compressie / limiting en effecten uitstaan. lever de audio aan in WAV formaat 24 Bit en 44.1 of 48 KHz. Andere formaten zijn in overleg mogelijk.
 3. Stuur de sporen via wetransfer naar info@muziekmixenmasteren.nl
 4. De sporen worden gedownload en gecontroleerd op bruikbaarheid. De factuur wordt opgemaakt en na ontvangen van de betaling begint het mixen en masteren.
 5. Je ontvangt een eerste mix-voorstel waarop je kunt reageren. Hierop geef je puntsgewijs alles door wat je aangepast wilt hebben. Als dat tenminste aan de orde is. Dit kan 2 x gratis, daarna betaal je €10,- per keer.
 6. De mix wordt gemasterd en aangeleverd via Wetransfer.

Wat zeggen de klanten?

De meest gehoorde reactie van onze klanten is dat ze de manier van werken erg fijn vinden. Het communiceren via e-mail is overzichtelijk en pragmatisch. Puntsgewijs pakken we samen een mix aan van beginpunt tot einde, zonder iets over te slaan. Ook de mogelijkheid om even rustig een mix-voorstel te laten bezinken en er de volgende dag pas op terug te hoeven komen wordt zeer gewaardeerd!

De klanten van muziek mixen masteren zijn overigens zeer uiteenlopend. Van absolute beginners tot doorgewinterde professionals, iedereen is welkom en krijgt dezelfde aandacht.

Heb je ook interesse om jouw muziek te laten mixen bij muziek mixen masteren? Neem dan gerust contact op!