Skip to content
muziek kwaliteit verbeteren

Muziek Kwaliteit Verbeteren

Wanneer je een muziekbestand hebt, bijvoorbeeld een .wav of .mp3 file, maar de geluidskwaliteit is niet goed, dan is het in veel gevallen mogelijk om dit te verbeteren. Met gebruik van verschillende technieken is het vaak mogelijk om muziek kwaliteit te verbeteren,. Daarvoor is het uiteraard van belang dat dit wordt gedaan door iemand met jarenlange ervaring in de geluidstechniek, zodat de kwaliteit ook inderdaad erop vooruit gaat, in plaats van verpest. Bij MSO is de kennis aanwezig om dit op zo'n manier te doen, dat het resultaat ook "klopt", audio-technisch gezien.

Uiteraard is de hoeveelheid te behalen kwaliteitsverbetering wel afhankelijk van het aangeleverde muziek. In enkele gevallen is het mogelijk om een kleine verbetering te bewerkstelligen, terwijl in andere gevallen de kwaliteit een enorme vooruit stap maakt.

Om dit te beoordelen stuurt u het materiaal via WeTransfer. Wel graag ook een email zenden met begeleidend schrijven met betrekking tot de wensen en uw persoonsgegevens voor de factuur. Bij MSO - Mixigstudioonline.com is het verbeteren van audio dagelijks werk.

Het starttarief voor muziek kwaliteit verbeteren van uw audiobestand vindt u op deze pagina

 

error: Content is protected !!